Handmade with love...

Over Ons

Hartelijk welkom op de website.

Hier bij Jolly Trinkets bieden wij u een ruime keuze aan superleuke trinkets en gifts die grotendeels met de hand gemaakt worden.
Omdat bijna alles met de hand gemaakt wordt is er vrijwel geen enkel product exact hetzelfde en krijgt u dus meestal echt een uniek item.
Alles wordt met liefde voor de klant gemaakt.

Ook is het mogelijk enkele items op aanvraag te laten maken, zoals bijvoorbeeld naamletters in houtblokken. Deze worden met pyrografie in de blokken gebrand, en dienen als sier voor bijvoorbeeld een baby/kinderkamer. Deze blokken zijn dus niet geschikt als speelgoed.

Hieronder een voorbeeld:

Ook wanneer u een bijzondere herinnering wilt hebben aan bijvoorbeeld uw dierbare huisdier kan ik wellicht iets voor u betekenen.

Voor gepersonaliseerde geboorte stolpen met de naam en geboortedatum van het kindje kunt u hier terecht!

Deze stolpen zijn verkrijgbaar vanaf €29,95, afhankelijk van het formaat en de precieze uitvoering.

Mocht u eigen een idee in gedachte hebben, dan horen wij dit uiteraard graag. Hiervoor kunt u contact opnemen via het menu Contact

Bij aankoop van een product in onze webshop kunt u er voor kiezen om deze te laten versturen met PostNL voor €4,15 als brievenbuspakje (mits het item door de brievenbus past uiteraard) of voor €6,95 als pakket naar uw huisadres.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelling af te halen op ons adres in Spijkenisse (aan te raden met de glazen stolpen ivm breekbaarheid)
Indien u kiest voor afhalen dan graag even een mail sturen met het desbetreffende ordernummer om een afhaal afspraak te maken.

De standaard levertijd voor bestellingen is ca. 1-2 werkdagen, mits anders is aangegeven bij het desbetreffende product.

Mocht er een probleem/defect zijn bij uw bestelling dan kunt u even een mailtje sturen, dan wordt dit netjes voor u opgelost door een vervangend item op te sturen of het betaalde bedrag terug te storten indien u géén vervangend artikel wenst te ontvangen.

Wilt u een artikel retour sturen dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst (met uitzondering van op aanvraag gemaakte persoonlijke bestellingen, zoals namen etc. Deze kunnen NIET retour) De kosten voor eventuele retourzending dient te worden verzorgt door de koper zelf.